További termékeink
Termék kategóriák
Termékajánló

Husqvarna 520iLX szénkefe nélküli akkumulátoros fűkasza (akku és töltő nélkül)

36 V, 3 kg
professzionális használatra
Egységár (darab):
Bruttó: 151.190 Ft
Nettó: 119.047 Ft
Cikkszám:
967 91 61-13 GEP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna fűkaszákHusqvarna akkus szegélyvágók és fűkaszák

Leírás

Könnyű és nagy teljesítményű trimmer professzionálisan orientált felhasználók számára. Tökéletes kertészek, tájépítők és vállalkozók számára. Kiváló ergonomiával és kiegyensúlyozottsággal, hurokfogantyúval, 2 irányban forgó vágófejjel és hosszú élettartamú kefe nélküli motorral rendelkezik.
 • Fröccsenő víz ellen védett (IPX4).
 • SavE funkció a maximális üzemidőért.
 • Hurokfogantyú.
 • T25B damilfej.
 • Akkumulátor és töltő nélkül!
 
PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLAT
Azoknak a professzionális felhasználóknak, akik gépeiket teljes munkaidőben használják, kemény, nehéz feladatokhoz a legjobb választás az 500-as sorozatunk.
Egy erős benzinmotor teljesítményét nyújtja, de károsanyag-kibocsátás nélkül és minimális rezgéssel.
Hosszabb üzemidőre, kevesebb leállással a háton hordozható akkumulátort ajánljuk vagy használjon egy-két BLi300-as akkumulátort – amely mintegy 1500 alkalommal újratölthető – QC500 töltővel.
 
Műszaki adatok:
Akkumulátor feszültsége: 36 V
Vágási átmérő: 40 cm
OEM damilfej: T25B
Motor típusa: BLDC (szénkefe nélkül)
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Termék méretei: 176 x 20 x 15 cm
Csomagolási méret: 185 x 21 x 29 cm
Súly (akkumulátor és vágóberendezés nélkül): 3 kg
 
 
Jellemzők:
 • Két irányban forgó damilfej: a fűkaszák damilfejének változtatható forgásirányával elérhető, hogy kevesebb fű maradjon a gyalogutakon.
 • Az akkumulátor vízszintesen helyezkedik el a gépben, így kisebb a kockázata, hogy az akkumulátorrekeszbe szennyeződés, víz, faforgács vagy por kerüljön, amik érintkezési problémát okozhatnak. Emellett javítja a szerszám súlyeloszlását és egyensúlyát, amely így felhasználóbarátabb és könnyebben irányítható. A testben elhelyezett akkumulátorrekesz nagyfokú rugalmasságot biztosít, mivel lehetővé teszi különböző méretű akkumulátorok használatát.
 • Hatékony szénkefe nélküli motor: a saját fejlesztésű, speciális szénkefe nélküli motor 25%-kal hatékonyabban működik, mint a hagyományos szénkefés motor. Ez azt jelenti, hogy a motor nyomatéka állandó, még akkor is mikor magas, vastag szálú vagy nyirkos füvet vág.
 • Fröccsenő víz ellen védett (IPX4).
 • Könnyen elérhető kezelőelemek: az akkumulátoros gépeken kézre álló kezelőgombok találhatóak. Ezzel tudja egyszerűen beindítani és leállítani a gépeket. Rendelkeznek egy savE gombbal, amivel a maximális teljesítményt és üzemidőt szabályozhatja. A szegélynyírók rendelkeznek egy plusz gombbal, amivel a szegélynyírófej fordulási iránya szabályozható.
 • Különösen könnyű és jól kiegyensúlyozott: a gépek egy kompakt, szűkített szerkezettel rendelkeznek, továbbá elöl a fogantyú közel van a súlyponthoz. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően rendkívül könnyűek és jól kiegyensúlyozottak - lehetővé téve, hogy minden helyzetben könnyen kezelhetőek legyenek.
 • Maximális üzemidő: válasszon a normál vagy a savE™ mód között, a körülményektől függően, a maximális erő vagy maximális üzemidő között. Mindenféleképpen, tökéletes lesz az eredmény.
 • Csendes működés: az alacsony zajszint kellemes munkavégzést biztosít, és hosszabb munkaidőt tesz lehetővé, még a legnyilvánosabb helyeken is. Akkumulátoros gépeink akár 13 dB(A) hangerővel halkabbak, mint a hasonló benzinmotoros eszközök. Általában már 3 dB(A) csökkenést is úgy érzékelünk, mintha megfeleződött volna a zajszint.
 • Félautomata damilfej: nagy teherbírású, kétdamilos vágórendszer Tap'n Go funkcióval. A damiladagolás gyorsan és könnyedén, a vágófej talajra nyomásával történik.
 • Alacsony fenntartási költség: nincs üzemanyag újratöltés, kevesebb helyet foglal, és egy elektronikusan vezérelt rendszer kontrolálja a kevesebb kényszeres leállás lehetőségét, továbbá alacsonyabb működési költséget jelent.
A kép csak illusztráció!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 396.48 Ft
agrotakacs.hu