További termékeink
Termék kategóriák
Termékajánló

Husqvarna Aspire™ H50-P4A akkumulátoros sövényvágó (akku és töltő nélkül)

18 V, 50 cm, 3.1 kg
Egységár (darab):
Bruttó: 49.990 Ft
Nettó: 39.362 Ft
Cikkszám:
970 62 03-02 ASP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

Leírás

 • A könnyű, 18 V-os, akkumulátoros Husqvarna Aspire™ H50-P4A sövénynyíró segítségével könnyedén formázhatja sövényeit és bokrait.
 • Szűk helyeken történő használatra tervezték, a mellékelt kampóval pedig a tárolása is egyszerű.
 • A kettős működésű vágókések, a nagy teljesítményű motor és az 50 cm hosszú vágóegység az akár 23 mm-es ágakkal is megbirkózik.
 • Intelligens Aspire™ Leaf Catcher-el szerelték fel, amellyel sövénynyírás közben terelheti a nyesedéket, így csökkentve a takarítási munkát.
 • Ergonomikus, puha markolatú fogantyú, valamint automatikus kikapcsolás funkció a nagyobb biztonság érdekében, ha a sövénynyírót felügyelet nélkül hagyná.
 • A Husqvarna Aspire™ termékcsalád összes szerszámához hasonlóan ez is elegáns fekete dizájnnal rendelkezik, amelyet narancssárga részletek egészítenek ki, intuitív módon vezetve az interaktív pontokhoz.
 • Akkumulátor és töltő nélküli változat!
 
Szállítási terjedelem:
 • Aspire™ Leaf Catcher nyesedék terelő
 • méretre szabott kampó
 
Műszaki adatok:
Feszültség: 18 V
Javasolt max. ágvastagság: 14 mm
Vágási sebesség: 2800 vágás/perc
Motor típusa: PMDC (2 szénkefés)
Kés hossza: 50 cm
Fogak távolsága: 23 mm
Termék mérete, hossz: 97,6 cm
Súly akkumulátor nélkül: 3,1 kg
Garantált zajnyomás, LWA: 97 dB(A)
Zajszint: 82 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú: 2,26 m/s²
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) első fogantyú: 2,48 m/s²
 
 
Jellemzők:
 • A Husqvarna Aspire™ termékek kompakt mérete és kis tömege jobb irányíthatóságot tesz lehetővé. A Husqvarna innovatív technológiáinak köszönhetően nagy teljesítményt és hatékonyságot érhet el, ami megkönnyíti a tökéletes eredmény elérését a kertben.
 • Az egyedi kampóval és kompakt kialakítással rendelkező eszközt az egyszerű tárolást szem előtt tartva tervezték meg. Az állítható, összehajtható vagy levehető alkatrészeknek köszönhetően az Aspire™ szerszámok könnyen még kisebb méretűvé alakíthatók, megkönnyítve a tárolást és a szállítást szűk helyeken, például kis fészerekben vagy autókban. A minden csomagban megtalálható kampó segítségével választhat, hogy közvetlenül a falon tárolja őket, vagy felakaszthatja a Husqvarna Aspire™ tárolórendszer részét képező, falra szerelhető tárolósínre. A síntartozék külön kapható.
 • POWER FOR ALL ALLIANCE battery system: a 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátorrendszer optimális választás az otthoni és kerti feladatokhoz. Egy akkumulátor több eszközhöz és kertészeti márkához használható, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé és kevesebb helyet igényel. A Husqvarna két méretben elérhető, 18 V-os akkumulátorait az Aspire™ eszközökhöz optimalizálták a jobb teljesítmény és a hatékony üzemidő érdekében, valamint annak biztosítására, hogy az akkumulátorok többféle csináld-magad kerti projekthez megfelelők legyenek. Emellett a kompakt akkumulátorméret és a kis súly megkönnyíti a használatot, így minden feladat kényelmesebben és hatékonyabban végezhető.
 • Aspire™ Leaf Catcher: a Husqvarna Aspire™ H50-P4A sövénynyíróhoz való levehető levélgyűjtőnek köszönhetően nyírás közben felfoghatja a leveleket, és így megkímélheti magát a takarítástól. A sövénynyesedéket egyszerűen irányíthatja a szerszám nélkül levehető lap segítségével.
 • Aspire™ Userfriendly Digital Interface: élvezze a teljes kontrollt és a hatékony munkavégzést a Husqvarna Aspire™ digitális felhasználói felülettel. Digitális felhasználói felület, amellyel egyszerűen, egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a gépet. Kényelmesen, közvetlenül a kijelzőn megtekintheti a szerszám akkumulátorának állapotát, így hatékonyan tervezheti meg feladatait, és csak szükség esetén kell megállnia tölteni.
A képek csak illusztrációk!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.93 Ft
agrotakacs.hu