További termékeink
Termék kategóriák
Termékajánló

Husqvarna Aspire™ S20-P4A akkumulátoros fű- és bokornyíró (1 x 2.0 Ah Li-ion akkuval)

18 V, 20 cm, 1.2 kg
Egységár (szett):
Bruttó: 65.990 Ft
Nettó: 51.961 Ft
Cikkszám:
970 71 66-04 ASP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

Leírás

Többcélú szerszám precíziós fűnyíráshoz és bokrok formázásához.
 • Az Aspire™ fű- és bokornyíró olló egy akkumulátoros, többfunkciós szerszám precíziós kerti feladatokhoz, mint például a fűszegélyek nyírása, bokrok és sövények formázása.
 • Használja ki az erőteljes motort és a nagy vágási sebességet, amely lehetővé teszi a finom vágást, hogy eltávolítsa a füvet az érzékeny növekedési területekről, és szerszámok használata nélkül könnyedén cserélje ki a tartozékokat.
 • Az akkumulátor kompatibilis a 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE rendszerrel, ami optimális rugalmasságot eredményez, mivel egy akkumulátor több szerszámhoz és márkához használható.
 • A kezelést megkönnyíti a kis tömeg és a kompakt kialakítás, amely kiváló manőverezhetőséget biztosít.
 • Az intelligens digitális felhasználói felületnek köszönhetően egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a motort, és könnyedén megtekintheti az akkumulátor állapotát, és ennek megfelelően tervezheti meg munkáját.
 • A termék automatikusan kikapcsol, ha 180 másodpercig nem használják, csökkentve a sérülések kockázatát és meghosszabbítva az akkumulátor élettartamát.
 • A szükséges tárhely minimálisra csökkentése érdekében a cserjeolló kompatibilis az Aspire™ Storage megoldással, és személyre szabott horoggal érkezik a kényelmes fali tárolás érdekében.
 
Szállítási terjedelem:
 • 1 x P4A 18-B36 Li-ion akkumulátor (18 V, 2.0 Ah)
 • 1 x P4A 18-C50 akkutöltő
 • fűnyíró kés
 • bokornyíró kés
 • méretre szabott kampó
 
Műszaki adatok:
Javasolt maximum ágvastagság: 7,6 mm
Vágási sebesség: 2800 vágás/perc
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Feszültség: 18 V
Motor típusa: PMDC (2 szénkefés)
Kés hossza: 20 cm
Fogak távolsága: 8 mm
Termék hossza: 52 cm
Súly akkumulátor nélkül: 1,2 kg
Garantált zajnyomás, LWA: 84 dB(A)
Zajszint: 75 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú: 2,2 m/s2
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) első fogantyú: 2,2 m/s2
 
 
Jellemzők:
 • A Husqvarna Aspire™ termékek kompakt mérete és kis tömege jobb irányíthatóságot tesz lehetővé. A Husqvarna innovatív technológiáinak köszönhetően nagy teljesítményt és hatékonyságot érhet el, ami megkönnyíti a tökéletes eredmény elérését a kertben.
 • Az egyedi kampóval és kompakt kialakítással rendelkező eszközt az egyszerű tárolást szem előtt tartva tervezték meg. Az állítható, összehajtható vagy levehető alkatrészeknek köszönhetően az Aspire™ szerszámok könnyen még kisebb méretűvé alakíthatók, megkönnyítve a tárolást és a szállítást szűk helyeken, például kis fészerekben vagy autókban. A minden csomagban megtalálható kampó segítségével választhat, hogy közvetlenül a falon tárolja őket, vagy felakaszthatja a Husqvarna Aspire™ tárolórendszer részét képező, falra szerelhető tárolósínre. A síntartozék külön kapható.
 • POWER FOR ALL ALLIANCE battery system: a 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátorrendszer optimális választás az otthoni és kerti feladatokhoz. Egy akkumulátor több eszközhöz és kertészeti márkához használható, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé és kevesebb helyet igényel. A Husqvarna két méretben elérhető, 18 V-os akkumulátorait az Aspire™ eszközökhöz optimalizálták a jobb teljesítmény és a hatékony üzemidő érdekében, valamint annak biztosítására, hogy az akkumulátorok többféle csináld-magad kerti projekthez megfelelők legyenek. Emellett a kompakt akkumulátorméret és a kis súly megkönnyíti a használatot, így minden feladat kényelmesebben és hatékonyabban végezhető.
 • Aspire™ Userfriendly Digital Interface: élvezze a teljes kontrollt és a hatékony munkavégzést a Husqvarna Aspire™ digitális felhasználói felülettel. Digitális felhasználói felület, amellyel egyszerűen, egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a gépet. Kényelmesen, közvetlenül a kijelzőn megtekintheti a szerszám akkumulátorának állapotát, így hatékonyan tervezheti meg feladatait, és csak szükség esetén kell megállnia tölteni.
A képek csak illusztrációk!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 398 Ft
agrotakacs.hu