További termékeink
Termék kategóriák
Termékajánló

Husqvarna AUTOMOWER® 320 NERA robotfűnyíró

max. 2200 m2 munkaterület, max. emelkedés 50%
Egységár (darab):
Bruttó: 1.034.900 Ft
Nettó: 814.882 Ft
Cikkszám:
970 53 51-11 AUTM
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

HUSQVARNA AUTOMOWER® 320 NERA robotfűnyíró
Nagy teljesítményű robotfűnyíró akár 2200 m²-es pázsitokhoz, durva terepen is. Az Automower® 320 NERA prémium vágási élményt, megbízható működést és robusztus kialakítást kínál. Pontos fűnyírást érhet el virtuális határokkal az Automower® Connect alkalmazással és a Husqvarna EPOS™ Plug-in Kittel, amelyek opcionális tartozékként kaphatók. Szabadalmaztatott, nem rögzített első tengelye növeli a manőverezhetőséget és javítja a durva terepen való teljesítményt akár 50%-os lejtőn. Automatikus szoftverfrissítésekkel felszerelve FOTA-n (Firmware Over The Air) keresztül.
 
Jellemzők
- Vezeték nélküli telepítés: Az Automower® NERA termékcsalád, amely kompatibilis az intelligens Husqvarna EPOS™ Plug-in készlettel, a teljes mértékben testreszabható pázsitkarbantartás szabadságát kínálja azáltal, hogy a fizikai vezetékek helyett műholdas technológiával virtuális határokat hoz létre.
- Automower® Connect app: Élvezze a teljes irányítás kényelmét okostelefonjáról a Husqvarna Automower® Connect alkalmazással. Teljes mértékben irányíthatja és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját – megszabadítva Önt a fűnyírási feladattól olyan megbízhatóan, hogy mindig prémium vágást érjen el. Tegye a pázsit rendbentartását gondtalanabbá az Automower® Connect segítségével. Mobil, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat áll rendelkezésre, modelltől függően.
- GPS-navigáció: A beépített GPS-rendszer feltérképezi a kertet és a telepített határoló és a vezérlő kábeleket is. A Husqvarna Automower® regisztrálja, hogy a kert mely részei vannak lefedve és annak megfelelően állítja be a vágási útvonalat. Így biztosítja a nyírt felület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt.
- Kiváló interakció: Az összes Automower® Connect-tel felszerelt robotfűnyíró kompatibilis az Amazon Alexa-val és a Google Home-mal. Így csak szóbeli parancsot kell adnia eszközének, és a Husqvarna Automower® már el is kezdi a feladatot. Hangasszisztense érteni fogja a leggyakoribb parancsokat, úgy mint indítás, leállítás, parkolás, vagy állapotjelentés.
 
Technikai adatok
Max. munkaterület: 2200 m²
Max. emelkedés a határvezetéknél: 25%
Max. munkaterület emelkedés: 50%
Max üzemidő: 24 óra
Keresőrendszer: négyszeres keresés
Akkumulátor típusa: Li-ion, 5.0 Ah
Vágási szélesség: 24 cm
Vágási magasság: 20 - 60 mm
 
Felszereltség:
GPS lopásvédelem
Geokerítés
PIN kód
Vészjelzés
Emelésérzékelő
Borulásérzékelő
Információs panel: Color Display TFT 2,8” QVGA
Kapcsolat: Bluetooth®, Wi-Fi
 
Méretek: 75 x 54 x 28 cm
Súly: 12.8 kg
 
Ajánlott telepítő készlet: nagy (967 97 23-01) - nem része a szállítási terjedelemnek!
A képek csak illusztrációk!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 398 Ft
agrotakacs.hu