További termékeink
Termék kategóriák
Termékajánló

Husqvarna AUTOMOWER® 520 EPOS robotfűnyíró

max. 5000 m2 munkaterület, max. lejtés 45%, nagy vágási kapacitás
Egységár (darab):
Bruttó: 1.549.990 Ft
Nettó: 1.220.465 Ft
Cikkszám:
970 71 78-11 PAUT
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

Robotfűnyíró virtuális határvonalakkal akár 5000 m²-es zöldterületekhez
A Husqvarna Automower® 520 EPOS™ egy robotfűnyíró, a jól bevált Automower® 550 EPOS testvérmodellje. Husqvarna EPOS™ fizikai vezetékek helyett virtuális határvonalakkal lehetővé teszi több munkaterület meghatározását különböző beállításokkal és ideiglenes tartózkodási zónák beállítását. A szisztematikus fűnyírási mintának köszönhetően az Automower® 520 EPOS™ akár 5000 m²-es zöldfelületet is képes kezelni. A fűnyíró könnyedén navigál a szűk átjárókban is, és akár 45%-os (24°-os) lejtőkön is kezelhető, tökéletes vágási eredménnyel – még esős körülmények között is. EPOS™ RS5 referenciaállomás szükséges.
 • Husqvarna EPOS Technology: a műholdalapú Husqvarna EPOS™ technológia (Exact Positioning Operating System – pontos pozicionálással működtető rendszer) centiméteres pontosságot biztosít, és lehetővé teszi virtuális határok létrehozását. Az Automower® robotfűnyírók áttörést jelentő technológiája fizikai vezetékek nélküli, egyszerű és rugalmas gyepápolást biztosít. Következésképpen megszűnik a huzalszakadás kockázata.
 • EPOS útmutatás: automatikusan kiszámítja a leghatékonyabb útvonalat a töltőállomás dokkolópontjához és onnan vissza. Változtatja az útvonalat a gyepen, hogy elkerülje a kellemetlen nyomokat.
 • Husqvarna Fleet Services™: a Husqvarna Fleet Services™ lehetőséget nyújt arra, hogy okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról többféle fűnyírót figyeljen és irányítson. Áttekintheti a fűnyíró állapotát vagy pontos helyét, megparancsolhatja nekik, hogy indítsák el, állítsák le vagy állítsák le őket a vihar érkezése előtt. Könnyen beállíthatók a vágási magasság és egyéb beállítások. Riasztásokat fogad és lopás esetén követheti a robotfűnyíró helyzetét - mindenhonnan. 10 éves mobil adatátviteli szerződés. 500-as sorozat alapfelszereltsége, X-line modelleknél opcionális. A Husqvarna Fleet Services™ együttműködik az összes többi HFS érzékelővel felszerelt termékkel is.
 • Pro felhasználói felület: a professzionális kezeléshez illesztett felület, vagyis minden beállítás és vezérlés távolról kezelhető a Husqvarna Fleet Services okostelefonos alkalmazással vagy PC-n / táblagépen keresztül. A termék ellenőrzése; állapotjelző LED és START / STOP funkciók. Leegyszerűsíti a tapasztalatlan felhasználók számára a használatot, és rongálás esetén minimalizálja a termékre gyakorolt súlyos hatást.
 • Figyelmeztető lámpák villogó vagy folyamatos fénnyel, hogy felhívják a figyelmet az éjszakai működés közben. Csökkenti a balesetek kockázatát.
 • Elektromos magasságállítás: az elektromos vágásimagasság-szabályozásnak köszönhetően kényelmesen beállíthatja a kívánt magasságot a Husqvarna Automower® Connect alkalmazásban. A beállítás a fűnyíró főmenüjéből is elérhető.
 • Időjárás időzítő: a fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
 • Igényes füves területek nyírására: a durva futófelületű, nagy kerekek kiváló tapadást biztosítanak még csúszós felületen is. A fűnyíró max. 45 fokos lejtőig használható.
 • Rugalmas töltőállomás elhelyezés: lehetővé teszi a töltőállomás kerten belüli rugalmas elhelyezését, mely nagyban megkönnyíti a telepítést és megbízható csatlakozást biztosít minden alkalommal.
 • Egyedülálló vágórendszer: a Husqvarna Automower® egyszerre csak keveset nyír le, de rendszeresen, ami szép és egészséges pázsitot eredményez. A robusztus vágótárcsára éles, borotvapengeszerű, erős szénacélból készült kések kerültek felszerelésre. Ez biztosítja a hatékony működést és a rendkívül alacsony energiafogyasztást.
 • Egyensúlyellenőrzés: automatikusan érzékeli és értesíti, ha a vágórendszerben kiegyensúlyozatlanság lép fel, így biztosítja a problémamentes és csendes működést. A kiegyensúlyozatlanságot hiányzó, duplán felszerelt vagy sérült kések okozhatják.
 • Elülső ütköző: a gumiból készült első lökhárító a fűnyírót még inkább ellenállóvá teszi a fákkal, bokrokkal és egyéb tárgyakkal való ütközésekkel szemben.
 • GPS lopásvédelem: az Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™-zel felszerelt termékek azonnal megkezdik GPS alapú nyomkövetésüket, és értesítéseket küldenek készülékére. Különösen biztonságossá teszi az Automower® telepítését és minimalizálja a lopás kockázatát.
 • Megbízhatóság: a robotfűnyíró a megbízhatóságról szól. Husqvarna az elmúlt 20 év fejlesztései során finomította a fűnyírási koncepcióját a legmagasabb szintű megbízhatóság, minőség és vágási eredmény elérése érdekében, minimális segítség igénybevételével.
 • Halk működésű: az Automower® egyedülálló vágórendszerének köszönhetően rendkívül csendesen dolgozik az Ön által meghatározott időben.
 • Lopásvédelem: hangos riasztóval és PIN-kódos zárral van felszerelve a lopás kockázatának minimalizálása érdekében. Ha a fűnyírót elviszik, a riasztás elindul, és csak a fűnyíró egyedi PIN-kódjával lehet kikapcsolni.
 • Automatikus feltöltés: amikor az Automower® -nek több energiára van szüksége, önállóan visszatalál a töltőállomásra.
 • Időkapcsoló: a könnyen programozható heti időzítő funkcióval pontosan lehet ütemezni az Automower® működéséhez szükséges időintervallumokat.
 • Emelés- és borulás-érzékelők: ha felemelik a földről vagy fölborul az Automower® akkor a fűnyírás automatikusan leáll. A sérülésveszélyt az is csökkenti, hogy a vágókések a gép belső részén helyezkednek el. Abban az esetben, ha az Automower® akadályba ütközik, leáll és más irányba tereli önmagát anélkül, hogy bármilyen kárt okozna.
 • Időjárásálló: az Automower® éjjel-nappal dolgozhat, ugyanis kialakításának köszönhetően tökéletesen működik az időjárástól teljesen függetlenül. Az Automower® még a zord északi klímának is ellenáll minden gond nélkül.
 
Munkakapacitás
Munkaterület-kapacitás: 5000 m²
Maximális emelkedés a határvezetéknél: 15 %
A munkaterület maximális emelkedése: 45 %
Keresőrendszer: EPOS guidance
Feltöltő rendszer: automata

Befoglaló méretek
Súly: 13,8 kg
Termék mérete, hossz: 72 cm
Termék mérete, szélesség: 56 cm
Termék mérete, magasság: 32 cm

Termékadatok
Színkód: gránitszürke
Védelem: IPX4
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény: 5 Ah
Töltőáram: 2,2 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő: 75 perc
Átlagos feltöltési idő: 65 perc
Átlagos havi energiafogyasztás maximális használat mellett: 14 kWh

Vágórendszer
Vágási rendszer: 5 elforduló kés
Vágási magasság, max.: 60 mm
Vágási magasság, min.: 20 mm
Vágási szélesség: 24 cm

Vezérlés
Billentyűzet: Professional User Interface/App

Biztonság
GPS lopásvédelem: igen
Geokerítés: igen
PIN kód: igen
Vészjelzés: magas
Emelésérzékelő: igen
Borulásérzékelő: igen
A képek csak illusztrációk!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 396.93 Ft
agrotakacs.hu